rafturi statice rafturi mobile rafturi pt paleti altele

 

P90 Push-Back sistem prin împingere – economiseşte spaţiu şi timp

-> Deservire uşoară şi rapidă
-> Utilizare înaltă a spaţiului disponibil
-> Depozitare clară pe sortimente

Spaţiul şi timpul sunt factori care influenţează semnificativ costurile. Cu avantajele sistemului prin împingere Push-Back puteţi reduce semnificativ aceşti factori în depozitul dumneavoastră.
Push-Back este primul sistem de rafturi care îmbină avantajele sistemelor monoloc şi traficabile, eliminând în acelaşi timp dezavantajele acestora. În construcţia elementelor Speedlock P90 sunt prevăzute canale, in care paleţii sunt împinşi pe şine telescopice.

Puteţi deservi depozitul echipat cu sistemul Push-Back cu orice model clasic de stivuitor. Paletul se va aşeza la partea frontală a unui rând, pe şine. Cu al doilea palet din acelaşi rând îl împingeţi pe primul înspre înapoi, fără să fie nevoie ca elevatorul să intre pe şir. Preluarea mărfurilor se efectuează în mod invers. Ultimul palet depozitat pe şir este primul care poate fi preluat. Paleţii rămaşi pe rând vor aluneca pe panta de 3,05 – 3,26% la care este montată şina telescopică singuri, înspre faţa şirului, de unde pot fi preluaţi uşor cu elevatorul. Ca şi la sistemul traficabil, suprafaţa disponibilă este utilizată optim. În multe „tuneluri” adiacente puteţi stoca până la 4 paleţi unul în spatele celuilalt. Înălţimile de depozitare sunt limitate doar de caracteristicile elevatorului, înălţimea interioară a construcţiei şi încărcarea specifică a podelei în funcţie de greutăţile specifice ale paleţilor. Pentru acest sistem este necesar un singur culuoar de acces.

Acolo unde un produs se depozitează în cantităţi mari, ambalat pe mai mulţi paleţi sistemul Push-Back îşi găseşte utilizarea optimă ca cel mai eficient sistem de depozitare. În plus, sistemul conferă ordine în depozit, deoarece fiecare tunel poate fi folosit pentru diferite sortimente sau grupe de mărfuri.

 

Inapoi

push back
Dexion
Calitate si service
Produse
Utilizari
Info
Contact

 

logo down
© DEXION 2007 Legal notice   focus