rafturi statice rafturi mobile rafturi pt paleti altele

 

Compactus® Power³ - Înaltă tehnologie în arhive şi birouri

-> Utilizare şi siguranţă optime
-> Programare flexibilă
-> Mişcare fără vibraţii
-> Integrare cu sistemele de control climateric
-> Calitate şi servisare Bruynzeel

Utilizarea intensă a unui centru de arhivare necesită creşterea uşurinţei accesului, a siguranţei şi a flexibilităţii sistemului de arhivare. Bruynzeel a creat răspunsul la acestea nevoi prin Compactus® Power3, un sistem de arhivare inovator controlat de computer. Compactus poate fi modernizat în Compactus® Power3 pentru extra funcţionalitate. 

Cu cât mai intens este folosit un centru de arhivare şi cu cât perioada de păstrare a documentelor este mai mare, cu atât mai mult vor fi necesare uşurarea accesului, siguranţa şi flexibilitatea sistemului de arhivare. Aceste necesităţi includ creşterea confortului şi a siguranţei la utilizarea dulapurilor mobile, securitate de accesare sofisticată şi o mai bună conservare a materialelor arhivate. Bruynzeel a transformat toate aceste cerinţe într-un sistem de arhivare computerizat, care se numeşte Compactus® Power3. Pe lângă obţinerea unui spaţiu de depozitare cât mai mare cu Compactus Archive, Compactus® Power3 ofera o gamă largă de funcţii inteligente de operare.
Compactus® Power3 este operat cu panou de comandă digital, asigurând mişcarea lină, sigură şi lipsită de vibraţii datorită opţiunilor “soft start” şi “soft stop”. Mai mult, distanţa de oprire poate fi ajustată variabil pentru a proteja materialele proeminente. Autorizaţiile de acces sunt de asemenea uşor de setat şi schimbat. În plus, sistemul oferă o varietate de funcţii de securitate care pot fi interconectate cu alarme de incendii, sisteme de control climateric şi chiar are o opţiune de setări de noapte. Compactus® Power3 poate fi programat folosind interfaţa de pe rafturile mobile, sau de la distanţă folosind calculatorul cu software special ce se poate actualiza.
Nu intotdeauna este necesar un sistem de arhivare extins sau nu peste tot este disponibil spaţiu suplimentar de arhivare. Compactus Office oferă o soluţie flexibilă pentru astfel de situaţii. Timpul de livrare este scurt şi se instaleaza instalează repede, fiind un sistem eficient pentru economisirea spaţiului cu o dispunere convenabilă. Compactus Office se potriveşte foarte bine şi la o utilizare mai dinamică în birouri. Compactus Office este un sistem mobil de dulapuri care exploatează eficient spaţiul disponibil, oferind posibilitatea de a dubla instantaneu capacitatea de depozitare. Sistemul este surprinzător de versatil: cu numărul mare de accesorii opţionale dulapurile pot fi aranjate rapid şi uşor dupa preferinţă. Pentru funcţionalitatea sa modulară sistemul de birouri Compactus poate fi extins cu uşurinţă. Datorită configuraţiei modulare, sistemul Compactus Office poate fi extins şi mişcat cu uşurinţă. Design-ul său funcţional şi ergonomic contribuie la înaltul nivel de eficienţă pentru utilizator.

 

Inapoi

power
Dexion
Calitate si service
Produse
Utilizari
Info
Contact

 

logo down
© DEXION 2007 Legal notice   focus