rafturi statice rafturi mobile rafturi pt paleti altele

 

Raftul pentru paleţi P90 – Depozitarea clasică a paleţilor

Sistemul de rafturi P90 este cea mai nouă generaţie de sistem de rafturi pentru paleţi a grupului nostru de firme. Experienţa internaţională şi testele, precum calculul si dimensionarea statică conform celor mai noi normative şi prescripţii, precum RG 614 şi FEM, sunt introduse în concepţia sistemului, pentru siguranţa dvs.

Utilizarea acestui sistem este multilaterală. Astfel, din componentele acestui sistem puteţi avea pe lângă bine cunoscutul raft de paleţi şi soluţii avansate precum sisteme de livrare (drive-in), sisteme pe role, rafturi monopalet cu troliu sau galantare, precum si sisteme traficabile. Sistemele clasice de depozitare pentru paleţi, rafturile de paleţi simple sau rafturile înalte sunt cele mai des utilizate. Este indiferent daca depozitaţi europaleţi, paleţi unisens sau artizanali, containere cu zăbrele sau recipienţi. Sistemul P90 va fi conceput special pentru nevoile dvs., fiind livrabil cu înălţimi de la 1,5 la 30 metri. Laţimile şi adâncimile sistemului se vor determina în funcţie de dimensiunile paleţilor. Sarcinile pe unitatea de depozitare pot ajunge până la 30t. Limitările constructive sunt impuse doar de configuraţia locului şi utilajele de deservire existente. Sistemul clasic de depozit este din start conceput ca fiind un sistem de depozitare aleatoriu, in care toţi paleţii sunt accesibili oricând şi nu sunt depozitaţi într-o anumită ordine.

Sistemul de rafturi pentru paleţi este foarte versatil şi are foarte multe destinaţii. Sistemul oferă baza pentru depozitarea multor sortimente de mărfuri, de exemplu, bunuri cu stative, role de cabluri, mărfuri lungi cum ar fi profile metalice, mobilă, panouri din lemn şi rulouri de covoare, standuri pentru utilaje sau chiar roţi şi anvelope. Configuraţii speciale, cum ar fi rafturi supraetajate cu podele din lemn sau panouri metalice, deservite de utilaje sau comenzi pneumatice, sunt posibil de realizat.

 

Inapoi

p90
Dexion
Calitate si service
Produse
Utilizari
Info
Contact

 

logo down
© DEXION 2007 Legal notice   focus