rafturi statice rafturi mobile rafturi pt paleti altele

 

Sisteme multietajate HI280 – noua generaţie de sistem de stocare pentru bunuri mici

Montajul simplu, capacitatea ridicată de încărcare si marea versatilitate fac ca HI280 să fie – sistemul de rafturi cuplabile de nouă generaţie. Pentru montarea uşoară şi flexibilitatea modificărilor ulterioare este prevăzută folosirea de şuruburi, acolo unde este posibil. O gamă adaptată de accesorii garantează optimizarea instalării în oricare aplicaţie dorită. Adaptabilitatea la orice fel de bunuri şi spaţiu disponibil. Prin utilizarea profilelor adecvate, sistemul se poate construi pe patru etaje, ceea ce asigura utilizarea la maxim a spaţiului disponibil.

Sistemul oferă un grad înalt de utilizare datorită gamei cuprinzătoare de accesorii, cum ar fi pereţi despărţitori, tăblii culisabile telescopic, sertare, pereţi de fund, grilaje sau uşi. Versatilitatea sa conferă sistemului HI280 o variată utilizare în orice fel de depozit. Instalat simplu sau multietajat, pentru bunuri de valoare sau fragile, la micii distribuitori auto sau la marii constructori de avioane, HI280 oferă nu numai o suprafaţă de depozitare ci şi aspect si organizare. Datorita elementelor de susţinere standardizate şi fără un proiect iniţial, sistemul se poate monta în orice configuraţie în câteva minute. Oferă siguranţă prin calcul şi dimensionare statică.

Avantajele, dintr-o privire:
· Montaj rapid si sigur al ramelor. Orice alte componente pur şi simplu se agrafează sau înşurubează.
· Configuraţii ergonomice şi nepericuloase.
· Un sistem actual şi de viitor. Chiar şi după mulţi ani, vă puteţi extinde sau modica depozitul folosind acelaşi sistem.
· Manipularea bunurilor foarte plăcută. Totul este foarte bine fixat.
· Posibilităţi largi de utilizări ulterioare – de la folosirea ca sistem de rafturi clasic până la instalarea pe patru etaje sau automatizarea unui sistem de depozitare înalt, pe podea.

 

Inapoi

multi nivel
Dexion
Calitate si service
Produse
Utilizari
Info
Contact

 

logo down
© DEXION 2007 Legal notice   focus