rafturi statice rafturi mobile rafturi pt paleti altele

 

Casette 900 – Sisteme de pereţi despărţitori şi componente prefabricate

Constructor Dexion a devenit lider de piaţă în ceea ce priveşte instalarea de pereţi despărţitori industriali. Experienţa dobândită în timp de decenii, ne-a permis să acumulăm vaste cunoştiinţe, care se bazează pe următoarele şase principii:

A. Izolarea fonică
B. Etanşeitatea la praf
C. Rezistenţa la incendii
D. Izolarea la unde electromagnetice
E. Asigurarea intimităţii
F. Multilateralitatea

Combinaţia corectă de iluminare, temperatură şi umiditate conferă condiţii propice de lucru. Constructor Dexion realizează aceste condiţii cu ajutorul sistemului Casette 900.

O mare parte a zilei este petrecută la locul de muncă, unde se cer randament şi condiţie psihică. Ce poate fi în aceste condiţii mai important decât îmbunătăţirea condiţiilor şi confortului la locul de muncă pentru creşterea productivităţii. Un bun climat al locului de muncă influenţează nu numai productivitatea ci şi sănătatea angajaţilor. Cercetările în domeniu au relevat faptul că un mediu de lucru prost are influenţe negative asupra omului, care pot conduce la diminuarea vederii, alergii, scăderea motivării şi creşterea stresului. Soluţia pentru rezolvarea acestor probleme poate fi sistemul Casette 900 de la Constructor Dexion. Spaţii separate de lucru şi de odihnă sunt măsuri simple dar care pot produce rezultate satisfăcătoare.

Datorită presiunii crescute din partea concurenţei, este din ce în ce mai important să se creeze condiţii bune de lucru, ca element de bază al succesului unei întreprinderi. Instalarea de pereţi separatori despărţitori sau apărători pot rezolva o mare parte a problemelor locurilor de muncă în spaţiile deschise. Cu ajutorul sistemului Casette 900 se pot instala birouri (mono sau multietajate), cabine transportabile, cantine, etc. Castte 900 se pretează şi la utilizarea în aplicaţii speciale (incinte aseptice, săli de calculatoare). Comparativ cu sistemele clasice, Casette 900 este mult mai productiv. Întreaga livrare este făcută de către un singur furnizor, ne existând astfel probleme de coordonare. Deoarece componentele sunt prefabricate în atelierele proprii, montajul se face uşor şi curat, fără a afecta procesul de producţie al beneficiarului.

 

Inapoi

casette
Dexion
Calitate si service
Produse
Utilizari
Info
Contact

 

logo down
© DEXION 2007 Legal notice   focus